KINDEREN

biotensor helpt ook kinderen

Omdat de Biotensor geen eng apparaat is maar een eenvoudig handvat met een draad die rondbeweegt is het een heel mooi instrument om kinderen mee kennis te laten maken. Door het werken met de biotensor zijn er bij kinderen reeds hele mooie resultaten behaald op vele gebieden.

Als de Biotensor gebruikt word in combinatie met de NEI therapie hoeft een kind dat een trauma heeft opgelopen hier niet opnieuw doorheen. De biotensor reageert op het onderbewustzijn van het kind en daardoor is het mogelijk zeer snel bij de kern te komen.

 

Kinderen en ADHD/ADD

Doordat de Biotensor mooi samenwerkt met het onderbewustzijn van het kind kan er niet alleen getest worden óf een kind bijvoorbeeld ADHD, ADD, Autisme of Dyslexie heeft maar belangrijker nog, er kan gekeken worden waar dit vandaan komt.

Ook weten we dat ruim 50% van ADHD-kinderen een voedselgerelateerde vorm van ADHD heeft waarvan een groot percentage gedragsmatig reageert op voedselovergevoeligheden waardoor ze ten onrechte het stempel ADHD opgelegd krijgen.

In dat geval kunnen kinderen ook getest worden op intolerantie van bepaalde voedingsmiddelen.

GEDRAG, GEVOEL EN KLACHTEN

Ongewenst Gedrag: je wilt het één maar doet het ander. Je acties zijn niet in overeenstemming met wat je eigenlijk wilt. BV. je wilt stoppen met pesten maar het lukt je niet, je wilt zelfverzekerd overkomen in de klas maar je laat niet horen dat je er bent.

 

Ongewenst Gevoel: Je wordt ‘overvallen’ door gevoelens van onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen, angst, depressie, verdriet, eenzaamheid. Dit kan o.a. leiden tot fobieën, leer – en concentratieproblemen, stress of slapeloosheid.

 

Fysieke Klachten: Ons onbewuste overlevingsmechanisme zal alles doen om ons te beschermen tegen pijnlijke ervaringen. Dit kan zelfs zover gaan dat dit zich ook bij kinderen uit in fysieke reacties zoals bv. hoofdpijn, migraine, lusteloosheid, spanning, allergieën, burn-out en andere chronische klachten.

Met de Biotensor en de NEI test luisteren we naar het onbewuste, bewuste en hoger bewustzijn van het kind en zoeken samen met het kind naar een pad wat past bij hem/haar.

VACCINATIES: Zie voor meer informatie betreffende het Post Vaccinaal Syndroom de pagina ALLERGIEËN

biotensor afspraak